Ga naar de inhoud

Zo krijg je snel veel volgers op Instagram

Sociale media zijn bijna niet meer weg te denken uit ons leven: vele honderden uren van ons leven worden gespendeerd aan het maken en consumeren van posts. Zo geldt dat ook voor Instagram. Het is echter niet altijd even makkelijk om populariteit te vergaren op een platform wat zo competitief is als Instagram. Toch zijn er een aantal trucjes die je kan gebruiken om snel veel volgers binnen te harken. Daarover lees je in deze blog meer.

Post regelmatig

Als je de top wil bereiken, zul je regelmatig van je moeten laten horen op the Gram. Wanneer je namelijk een tijdje stil bent, loop je het risico dat mensen je gaan ontvolgen omdat ze denken dat je account inactief is geworden. Daarnaast is ook de tijd wanneer je posts plaatst cruciaal: dit kan je het best doen op een tijdstip waarop veel mensen op Instagram zitten. Dan is de kans namelijk groter dat men je post ziet. Dit is meestal in de avonduren.

Zoek interactie

Ook is het belangrijk om interactie met anderen te zoeken. Dit kan je bijvoorbeeld doen door likes en reacties achter te laten op posts van gebruikers die content posten die op die van jou lijkt. Hierdoor heb je kans dat die gebruiker of zelfs anderen die toevallig jouw comment zien uit nieuwsgierigheid eens een kijkje op jouw profiel gaan nemen en je wie weet zelfs gaan volgen!

Volgers kopen

Bovenstaande tips kunnen je zeker helpen om meer volgers te krijgen, maar ze bieden natuurlijk geen garantie. Als je wel gegarandeerd en meteen meer volgers wil, kan je Instagram volgers kopen. Hierdoor heb je gelijk een groot aantal nieuwe volgers die niet van echte te onderscheiden zijn. Het lijkt misschien vreemd, maar zelfs de bekendste influencers doen het! Daarnaast is het 100% legaal.