Ga naar de inhoud

Hoe kies je een telefoonhoesje dat bij je past?

Het is een handig accessoire en wat ons betreft een ware must-have: een goed telefoonhoesje. Maar deze hoesjes zijn er in een heleboel looks te vinden. Hoe kies je nu een hoesje dat bij jou past? Het lukt met deze tips.

Passend bij je telefoon

 

We beginnen met een praktisch onderdeel: kies het smartphone hoesje dat past om jouw telefoon. Net zoals er veel verschillende telefoons te vinden zijn, zijn er ook een heleboel designs van telefoonhoesjes. Let op het merk van je telefoon, evenals het specifieke model. Hier kies je vervolgens het passende hoesje bij uit! Het is een kleine moeite om het even uit te zoeken – en om te voorkomen dat je van een koude kermis thuiskomt.

Telefoonhoesje met foto

 

Is het voor jou belangrijk om een persoonlijk telefoonhoesje te hebben? Dan hebben we een prachtig idee voor je: ga voor een telefoonhoesje met een persoonlijke foto erop. Dit kun je eenvoudig zelf ontwerpen! Een reisfoto of een portretfoto: je kunt alles erop kwijt. Maak bijvoorbeeld een toffe collage, waar je altijd met liefde tegenaan kijkt. Voor veel mobieltjes is dit mogelijk, denk aan Samsung hoesjes. Je kunt er zelfs voor kiezen om een paar verschillende hoesjes te maken, zodat je met de foto’s kunt afwisselen.

Hoesje in je lievelingskleur

 

Uiteraard kun je een telefoonhoesje ook op een subtielere manier persoonlijk maken. Kies er bijvoorbeeld een in je lievelingskleur! Of dit nu lichtblauw of felrood is, dat is natuurlijk helemaal aan jou om te bepalen. De hoesjes zijn er in ieder geval in iedere kleur van de regenboog te vinden: maak daar dus zeker gebruik van. Met name als je eerder een basic telefoonhoesje in gebruik had, ga je voor een wereld van verschil. En dat is nu juist zo leuk!

Unieke print

 

Ook een hoesje met een unieke print is een optie. Van bloemen tot stippen, van een bekend schilderij tot een panterprint: je kunt het zo gek niet bedenken, of er is wel een hoesje van te vinden. Kies daarom alleen iets uit waar jij blij van wordt. Of zo’n print nu subtiel of meer opvallend is, ook daarin is het maar net waar jouw smaak naar uitgaat. Een vrolijk telefoonhoesje is in ieder geval wel zo gezellig!

Afwerking en details

 

We komen nog even terug op het praktische karakter. Kijk goed naar de afwerking en details van het hoesje. Wil je bijvoorbeeld dat het hoesje alleen aan de achterkant van je telefoon zit? Of vind je het fijner als je het hoesje helemaal dicht kunt klappen, zodat ook de voorzijde is beschermd? Als je voor de eerste optie gaat, kun je het hoesje het best combineren met een screenprotector. Een voordeel aan een telefoonhoesje met klapvoorkant, is dat hier vaak vakjes in zitten. Daar kun je bijvoorbeeld je pinpas in bewaren! Zo heb je dit ook direct bij je – een handige overweging om te maken.