Ga naar de inhoud

Hoe een koptelefoon kan leiden tot optimale focus

Op welke momenten gebruik jij een koptelefoon? Om lekker muziek te kunnen luisteren tijdens het sporten, tijdens het werk of voor het slapen misschien. Want een leven zonder muziek kunnen we ons niet voorstellen. Door een koptelefoon klinkt het net even wat lekkerder. Er zijn veel verschillende varianten van verschillende merken te koop. Het Nederlandse merk Rolfstone heeft de Rolfstone Focus uitgebracht. Een draadloze koptelefoon met een accuduur van maar liefst 70 uur en verschillende functies zoals noise cancelling en ambient mode. 

De koptelefoon van Rolfstone met noise cancelling

Wanneer je met je dagelijkse bezigheden aan de gang bent wil je niet telkens maar je koptelefoon moeten opladen. Daarom is de batterijduur van 70 uur van deze hoofdtelefoon zo fijn. En als je alle andere functies uit hebt staan is de batterijduur zelfs 100 uur. Daarnaast heb je de mogelijkheid om Active Noise Cancelling (ANC) aan te zetten. Hiermee worden omgevingsgeluiden helemaal weggefilterd en kun jij goed gefocust aan de slag. Geluiden tot ongeveer 25 decibel worden door deze modus gedempt. Wil je juist wel geluiden om je heen kunnen horen? Dan heeft dit apparaat ook een ambient mode. Hiermee zorgt de techniek ervoor dat omgevingsgeluiden duidelijker hoorbaar zijn. Dit is bijvoorbeeld nodig wanneer je in een drukke straat bent en ongelukken wilt voorkomen. 

Nooit meer je telefoon ontgrendelen 

Je kent het vast wel: je bent een afspeellijst aan het luisteren en ineens komt er een nummer die je liever wil overslaan. Met dit product hoef je hiervoor je telefoon niet te ontgrendelen, want er zit een touchpad met bediening op. Met deze functionaliteit kun je verschillende acties uitvoeren. Zo kun je dus snel een nummer swipen, je volume hoger of lager zetten en een telefoontje opnemen. Om Active Noise Cancelling of de ambient mode aan of uit te zetten zit er een apart knop op deze koptelefoon. 

Andere voordelen van dit product

De geluidskwaliteit van deze koptelefoon van Rolfstone is goed gebalanceerd. De bass is niet te overweldigend en dit zorgt voor een goede kwaliteit. Door de 40 NdFeb (Neodymium magnet) drivers hoor je jouw lievelingsnummers zoals je ze nog nooit eerder hebt gehoord. Daarnaast kun je ook makkelijk verbinden met de voice assistant van je telefoon met Siri of Google assistant. Hiervoor moet je twee keer op de functieknop drukken. Ook heb je het voordeel dat deze hoofdtelefoon licht is en daardoor comfortabel om te dragen. Het model is over-ear waardoor je geen last krijgt van je oren. 

Verkooppunten Rolfstone

Deze koptelefoon van Rolfstone kun je op verschillende plekken kopen. De eerste en makkelijkste plek om dit aan te schaffen is via de website van Rolfstone zelf. Hier kun je veel informatie lezen over het product en tevens ook contact opnemen met de klantenservice. Daarnaast staan er veel foto’s van het product op de website waardoor je een goed beeld

krijgt over dit product. Toch via een andere website bestellen? Dan kan dit via Bol.com. Hier wordt de Rolfstone focus ook te koop aangeboden.