Ga naar de inhoud

Over ons

Het verhaal

GSM hoek, opgericht in 2013 door ondernemer Julian Shovlin, is het toonaangevende hightech merk in het aanbieden van snelle reparaties van smartphones, tablets, computers, drones en laptops.

Sinds de opening van de eerste winkel is GSM hoek snel uitgebreid naar 26 winkelstraten, treinstations en winkelcentra

Specialist

GSM hoek is gespecialiseerd in het repareren van smartphones, tablets en computers, waaronder iPhone, iPad en Samsung en we zijn trots op terwijl u wacht op doorlooptijden, een levenslange garantie en het garanderen van de veiligheid van uw privégegevens. Onze hoogopgeleide en geaccrediteerde technische reparatiespecialisten kunnen de meest voorkomende apparaatstoringen binnen 30 minuten verhelpen.

We kunnen je scherm vervangen, cameraproblemen oplossen of je batterij een boost geven. We bieden ook reparatie van vloeibare schade, reparatie van printplaten en gegevensherstel. Weet je niet zeker wat er aan de hand is? Onze technici kunnen ook een diagnose stellen.

Met meer dan 500.000 tevreden klanten die tot nu toe zijn bediend, hebben we ons gevestigd als de toonaangevende technische reparatiespecialisten