Reparaties

Is uw gloednieuwe toestel gevallen en is het glas kapot? Of komt er geen geluid meer uit uw toestel? Is het toestel gevallen of heeft het toestel vochtschade gehad? Of heeft uw toestel een simlock die verwijderd moet worden? Geen probleem! U kunt bij ons terecht voor de reparatie van uw toestel. Of u nou de nieuwste smartphone hebt of een oude vertrouwde Nokia, wij kunnen uw toestel repareren.

Voor de reparatie van uw toestel gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen. Daarom krijgt u ook 3 maanden garantie van ons op de reparatie. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van reparatie hebben wij uw toestel meestal dezelfde dag nog gerepareerd. Mocht het ons niet lukken om uw toestel te repareren krijgt u gewoon uw toestel terug, wij vragen geen onderzoekskosten, bij ons geldt: No cure, No pay.

Kom eens langs met uw toestel, wij kunnen snel aangeven wat de reparatie gaat kosten. Ook voor een prijsopgave voor uw verzekering kunt u bij ons terecht. Onze prijsopgaven worden door de meeste verzekeraars geaccepteerd.

Vochtschade

Heeft uw toestel vochtschade gehad? Met het volgende stappenprogramma heeft u de meeste kans dat uw toestel de vochtschade zonder grote problemen overleefd.

– Haal de accu direct uit het toestel

– Sluit het toestel NOOIT aan op het netstroom

– Leg het toestel in rijst of op een droge koude ruimte (verwarm het toestel niet, het vocht wordt dan stoom en verspreid zich door het toestel

– Laat het toestel 12 tot 24 uur drogen

– Plaats de accu en probeer het toestel aan te zetten

– Test het toestel op eventuele gebreken

Gaat het toestel niet aan of zijn er gebreken naar voren gekomen tijdens het testen, kom dan langs met het toestel. Vaak kunnen wij het toestel weer werkend krijgen of de gebreken verhelpen. De onderdelen die gebreken vertonen worden vervangen door originele onderdelen. Op deze onderdelen geven wij uiteraard 3 maanden garantie. Als ook wij het toestel niet meer kunnen maken, dan kunnen wij het toestel vaak nog kopen voor onderdelen of milieuvriendelijke verwerking.

UITERAARD GELDT BIJ ONS NO CURE, NO PAY!